Bröllopet
20 november 2006 – Sundbyholms Slott – kl 18.00
Måndagen började med sovmorgon, skönt!
Det var tänk att brudbuketten skulle bestå av kallor, men efter att blombutiken gjort en felbeställning valde vi en vintrigare bukett (se bild nedan). Erja kom vid lunch för att hjälpa till med pysslet innan bröllopet.
Det gällde att bli  klar med håret i tid då vi hade tid hos fotografen kl 16.00. Efter en timme där åkte vi till slottet där vigseln ägde rum.
Vi hade en kvinnlig vigselförrättare från Eskilstuna. Hon läste bland annat upp en text vi valt med omsorg.
Bröllopsparet: Petra och Johan
Vittnen: Erja Kettunen (moster) samt Jesper Barkselius (barndomsvän)
Vigselförrättare: Iha Frykman
Middag serverades efter cermonin med god mat och en skål. När vi bestämde oss för maten tyckte vi att ett höst/vintertema passade bra.
Â
****************************************************************
BRÖLLOPSMENYN
Förrätten:
Kantarellsoppa på musselfond serverad
med gravad fjällrödingtartar i sked
Huvudrätten: Hjortytterfilémedaljonger samt friterad persiljerotsklyfta serveras med
chèvreost, rödbetssky och potatispuck smaksatt
med karljohansvampsolja.
Dessert
Liten bakelse med åkerbärsmousse på mandelbotten med en hallonsnaps.
****************************************************************
Bröllopsnatten tillbringade vi i Eskilsgårdens bröllopssvit.